TOM zitting snel geregeld

Wie zijn wij?

TOMzitting advocaat is een initiatief van Singel Advocaten B.V.

Als deskundig advocaten werken wij landelijk; 'onze grens is geheel Nederland'; Belangrijker voor ons en u is een goede behandeling van uw zaak en een goede samenwerking. Dit naar tevredenheid van vele clienten! (klik hier voor diverse recensies).

De sectie TOM-zitting (OM-zitting) werkt onder leiding van mr. Sander Arts, ervaren in (OM) TOM-zittingen en meer dan 16 jaar ervaring in het vak. Wij verwijzen u graag naar de recensies voor diverse beoordelingen van clienten. Sander is lid van de specialistenvereniging 'De Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten' (NVSA). Jolanda is ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Jonge strafrechtadvocaten (NVJSA). Uiteraard zijn de advocaten aangesloten en ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

Wij staan bekend voor onze informele en directe manier van werken. Bij ons geen advocaat met een 'aardappel in de keel', maar een betrokken en deskundig advocaat die u bij de hand neemt in uw strafzaak.

Over Singel Advocaten

Singel Advocaten is de handelsnaam van de beroepsvennootschap (besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid) Singel Advocaten B.V., statutair gevestigd te Breda en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 000016760956. Op onze hoofd website ( Klik hier voor nieuw venster) vindt u de bij ons werkzame deskundige strafrechtadvocaten voor uw tomzitting en alle verdere kantoor-gegevens. Wij werken samen met mr. Stoffels een zeer ervaren strafrechtadvocaat om u in alle gevallen (voor waarneming bij verhindering of doorverwijzing bij tegenstrijdige belang) goed en deskundig van dienst te kunnen zijn.

Hier kunt u ons privacyregelment, algemene voorwaarden en aansprakelijkheidsbeperking lezen.